Vælg en side

Klipning

Hos Salon Tiffany tilbyder vi bl.a. klipning til hele familien. Uanset om du overvejer en helt nye frisure eller bare at få klippet spidserne, hjælper vi gerne. Vi lægger stor vægt på at tilpasse klipningen, så den passer netop til din stil, personlighed og ansigt, og derfor kan du være sikker på at forlade vores salon med et smil på læben.

Dameklip

Vi er eksperter i klipning, farvning og styling, så hos os får du altid den bedste løsning til netop dit hår og hvis du er i tvivl, så har vi altid en god idé til en ny frisure, farve eller lignende, som vil passe godt til dig og din personlighed. Vi har kunder fra hele Nordjylland, da vi er kendt for vores mange års erfaring og ekspertise inden for klipning og farvning. Hos Salon Tiffany deltager vi løbende i kurser for at lære nye teknikker og få ny inspiration.

Herreklip

Hvis du ønsker at få frisuren til at stå helt skarpt igen, så besøg Salon Tiffany i Brovst. Uanset om du har kort, glat eller krøllet hår, har vi erfaringen og ekspertisen til at få dit hår til at tage sig godt ud. Med udgangspunkt i dine ønsker og dit hår, finder vi sammen en frisure, som passer perfekt til dig. I salonen har vi også altid et stort udvalg af produkter, så du kan få en voks, gelé eller lignende, som passer til dit hår.

Børneklip til både piger og drenge

Hos Salon Tiffany hjælper vi også gerne, hvis børnene skal klippes. For os er det vigtigt, at børnene får en god oplevelse og en frisure, som de er tilfredse med og glæder sig til at vise til deres venner. Vi klipper børn i alle aldre, så uanset om håret tilhører en lille baby eller en teenager, sørger vi for en positiv oplevelse for både forældre og barn.

Bestil tid til din næste klipning

Trænger du til at få klippet spidser eller prøve en helt ny frisure? Bestil tid til din næste klipning hos Salon Tiffany i Brovst på tlf. 98 23 34 23 eller via vores onlinebooking.

Telefon

Onlinebooking

98 23 34 23